Фондация Решения за бъдещето“ на президента Росен Плевнелиев стартира нова инициатива

...
Фондация Решения за бъдещето“ на президента Росен Плевнелиев стартира нова инициатива
Коментари Харесай

Президентът Плевнелиев подема инициатива за българите в чужбина

Фондация „ Решения за бъдещето “ на президента Росен Плевнелиев стартира нова самодейност RE:TURN, ориентирана към българите по света, за да стимулира сънародници ни да влагат, подаряват и да се ангажират интензивно със смислени начинания в страната.

Инициативата е в партньорство с Българската асоциация за дялово и рисково вложение, фондация „ Америка за България “ и Българския център по предприемачество.

В известие за самодейността се показва, че през миналата седмица са били проведени събития в Сан Франциско, Лос Анджелис и Сиатъл, които са посетени от над 400 българи, живеещи и работещи на Западния бряг на Съединени американски щати. Кампанията разпространява България като бързо-развиващо се място за вложения и бизнес, с предпоставки за добър стандарт на живот и кариерно развиване.

По време на събитията са показани сполучливи образци от България в областта на вложенията, бизнеса, предприемачеството и Неправителствени организации бранша. Панелисти са Ивайло Пенчев, изпълнителен шеф на международния водач на стени за катерене и българската компания - Walltopia; Антони Христов, някогашен изобретателен шеф на Pixar, който развива изобретателния бранш в България и Европа; и Васил Терзиев, сериен бизнесмен и съосновател на “Телерик ” и “Телерик Академия ”; както и представители на български капиталови фондове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР